Garantie
U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de produkten aan de overeenkomst beantwoordt. 
Indien dit niet het geval is, dient u Helena’s kinderfeesten daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen14 dagen na aflevering schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven, met foto!

Voor leveringen van speelgoed geldt een garantietermijn van 14 dagen na aflevering van de bestelling.
Indien is aangetoond dat de produkten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Helena’s kinderfeesten de keuze de desbetreffende produkten tegen retournering in de originele staat en onbeschadigde verpakking daarvan te vervangen door nieuwe produkten dan wel de factuurwaarde (excl. verzendkosten) daarvan te restitueren. 
 .

U dient Helena`s kinderfeesten daarvan voor retourzending  schriftelijk op de hoogte te stellen.
https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/helenaskinderfeesten/c-2539549/retourneren/

Na ontvangst, controle en goedbevinden van de retourzending, ontvangt u van Helena's Kinderfeesten   het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzendkosten..  

Aansprakelijkheid
Helena`s kinderfeesten stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door verkeerd gebruik van de geleverde produkten. De klant dient zelf, alvorens een bestelling te plaatsen, de geschiktheid voor de door Helena`s kinderfeesten geleverde produkten voor de betreffende doelgroep te beoordelen.

Helena`s kinderfeesten stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor de schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de klant, zoals het aanbieden van traktaties en/of snoepgoed aan de verkeerde leeftijdsgroep.

Helena`s kinderfeesten is  niet verantwoordelijk voor evt. beschadiging die ontstaat tijdens de verzending en/of kwijtraken of  telaat bezorgen van het pakket door de distibuteur..

© 2007 - 2022 Helena`s kinderfeesten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel